Ford Fiesta erikoistarjous KiltaDiilillä

Täysin uudessa Ford Fiestassa on huippumodernia tyyliä, enemmän uutta teknologiaa ja hyödyllisiä ominaisuuksia. Joustavan KiltaDiilin avulla ajat aina turvallisesti sekä ekologisesti. KiltaDiili-autoon kuuluu aina HINTATAKUU, joka takaa autollesi ennaltasovitun hyvityshinnan.

Kiinteä kk-erä sis. kaikki tarvitsemasi huollot, korjaukset, renkaiden vaihdot ja säilytykset, sisä-ja ulkopesut huollon yhteydessä sekä sijaisauton huollon ajaksi.

1,0-litrainen EcoBoost-bensiinimoottori on valittu viidesti vuoden parhaaksi moottoriksi. Auto-Start-Stop-järjestelmä auttaa säästämään polttoainetta aina kun pysähdyt liikennevaloihin.

Täysin uuden Fiestan lukuiset älykkäät turvallisuus-, avustin- ja ajonautinto-ominaisuudet saavat hymyn huulille; esimerkiksi aktiivinen pysäköinti- ja ruudustapoistumisavustin, aktiivinen ja automaattinen vakionopeudensäädin, kaistavahti ja liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä tekevät ajamisesta ja parkkeeraamisesta helpompaa. Tärkeitä turvaominaisuuksia ovat muun muassa törmäyksenestoavustin, ovien reunasuojukset sekä SYNC 3 hätäaputoiminto; onnettomuustilanteessa tämä teknologia voi automaattisesti soittaa järjestelmän kanssa paritetulla ja siihen yhdistetyllä Bluetooth®-matkapuhelimella hätäkeskukseen, jos turvatyyny laukeaa tai polttoainepumppu sammuu. Fiestassa on myös B&O PLAY -premium audiojärjestelmä, joka tekee ajomatkoista viihdyttävämpiä, sekä avattava panoraamakatto, joka lisää ajonautintoa entisestään.

Varusteet: LLD Audio 4: SYNC 3, BT-handsfree, 8" kosketusvärinäyttö, 2 USB-porttia, 7 kaiutinta, Apple Car Play / Android Auto, LHN Comfort Pack 5: (Automaattiset tuulilasinpyyhkijät sadetunnistimella, automaattisesti himmenevä taustapeili, kaksiääninen äänimerkki), Talvirenkaat Talvirenkaat  (990,00)

Pyydä tarjous autostasi

Täytä nykyisen autosi tiedot niin kerromme kuinka paljon saisit käteistä käyttörahaa tilillesi.

Lisätiedot

Täytä vielä omat yhteystietosi