Ford Fiesta

1,0 EcoBoost Automaatti Titanium 5-ovinen

Nyt Auto-Killasta uusi Ford Fiesta automaattivaihteistolla, EcoBoost-bensiinimoottorilla ja Titanium huippuvarusteilla! Saat uuden auton ajoon jopa ilman käsirahaa ja voit valita KiltaDiili- sopimukseesi juuri sinulle sopivat ajokilometrit. 

Täysin uudessa Ford Fiestassa on huippumodernia tyyliä, enemmän uutta teknologiaa ja hyödyllisiä ominaisuuksia. Joustavan KiltaDiilin avulla ajat aina turvallisesti sekä ekologisesti. KiltaDiili-autoon kuuluu aina HINTATAKUU, joka takaa autollesi ennaltasovitun hyvityshinnan. Nykyisessä autossasi olevan pääoman voit kotiuttaa suoraan tilillesi, sijoittamista tai muita hankintoja varten. 

KiltaDiilin kiinteä kk-erä sis. kaikki tarvitsemasi huollot, korjaukset, renkaiden vaihdot ja säilytykset, sisä-ja ulkopesut huollon yhteydessä sekä sijaisauton huollon ajaksi. 

Täysin uuden Fiestan lukuiset älykkäät turvallisuus-, avustin- ja ajonautinto-ominaisuudet saavat hymyn huulille; esimerkiksi aktiivinen pysäköinti- ja ruudustapoistumisavustin, aktiivinen ja automaattinen vakionopeudensäädin, kaistavahti ja liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä tekevät ajamisesta ja parkkeeraamisesta helpompaa. Tärkeitä turvaominaisuuksia ovat muun muassa törmäyksenestoavustin, ovien reunasuojukset sekä SYNC 3 hätäaputoiminto; onnettomuustilanteessa tämä teknologia voi automaattisesti soittaa järjestelmän kanssa paritetulla ja siihen yhdistetyllä Bluetooth®-matkapuhelimella hätäkeskukseen, jos turvatyyny laukeaa tai polttoainepumppu sammuu. Fiestassa on myös B&O PLAY -premium audiojärjestelmä, joka tekee ajomatkoista viihdyttävämpiä, sekä avattava panoraamakatto, joka lisää ajonautintoa entisestään. Haluamasi auton voit varustella juuri sellaiseksi kuin haluat. Lisävarustelu vaikuttaa kk-hintaan. 

 

 

Kysy lisää

Pyydä tarjous autostasi

Täytä nykyisen autosi tiedot niin kerromme kuinka paljon saisit käteistä käyttörahaa tilillesi.

Lisätiedot

Täytä vielä omat yhteystietosi

Suosittelemme myös:

Volvo XC60

T8 R-Design Plug-in Hybrid Uusi Volvo XC60 T8 Hybridi

Esim.

899,00
Tutustu

Volvo V60

T5 Momentum Automaatti Uusi Volvo V60 2019

Esim.

789,00
Tutustu

Volvo V40

T2 Dynamic Edition Business aut Volvo V40 Dynamic Edition

Esim.

397,46
Tutustu