Uusi Ford Fiesta

1.1 70hv M5 Trend 5-ov

Huippumodernia tyyliä ja yksilöintimahdollisuuksia, jotta voit tehdä autosta omanlaisesi. Täysin uusi Fiesta on uudelleensyntynyt. Tutustuessasi Fiestan upeaan muotoiluun huomaat pian, ettei kokonaisuus ole ainoastaan päältä kaunis.

1,0-litrainen EcoBoost-bensiinimoottori on valittu viidesti vuoden parhaaksi moottoriksi. Auto-Start-Stop-järjestelmä auttaa säästämään polttoainetta aina kun pysähdyt liikennevaloihin.

Täysin uuden Fiestan lukuiset älykkäät turvallisuus-, avustin- ja ajonautinto-ominaisuudet saavat hymyn huulille; esimerkiksi aktiivinen pysäköinti- ja ruudustapoistumisavustin, aktiivinen ja automaattinen vakionopeudensäädin, kaistavahti ja liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä tekevät ajamisesta ja parkkeeraamisesta helpompaa. Tärkeitä turvaominaisuuksia ovat muun muassa törmäyksenestoavustin, ovien reunasuojukset sekä SYNC 3 hätäaputoiminto; onnettomuustilanteessa tämä teknologia voi automaattisesti soittaa järjestelmän kanssa paritetulla ja siihen yhdistetyllä Bluetooth®-matkapuhelimella hätäkeskukseen, jos turvatyyny laukeaa tai polttoainepumppu sammuu. Fiestassa on myös B&O PLAY -premium audiojärjestelmä, joka tekee ajomatkoista viihdyttävämpiä, sekä avattava panoraamakatto, joka lisää ajonautintoa entisestään.

Kysy lisää

Pyydä tarjous autostasi

Täytä nykyisen autosi tiedot niin kerromme kuinka paljon saisit käteistä käyttörahaa tilillesi.

Lisätiedot

Täytä vielä omat yhteystietosi

Suosittelemme myös:

Renault Captur

TCe 90 Zen S17 Renault_Captur

Esim.

281,00
Tutustu

Volvo XC60

T8 R-Design Plug-in Hybrid Uusi Volvo XC60 T8 Hybridi

Esim.

651,00
Tutustu

Renault Kadjar

Energy TCe 130 Zen S17 Renault_Kadjar

Esim.

304,00
Tutustu