Asuntomessut

Aurinkosähköä Etelä-Savon Energia Oy:ltä ja auto Auto-Killalta! Ihastu ekologiseen ajoon Renaultin ja Volvon sähkö- ja hybridiautoilla. Keskenään hyvin erilaisista autoista löytyy eri makuun ja tarpeisiin loistavia vaihtoehtoja.

Etelä-Savon Energia Oy näytteilleasetusalueella Ua10 Mikkelin Asuntomessuilla 14.7.-13.8.

 

 

Oletko kiinnostunut aurinkosähköstä ja ekologisesta autoilusta? Meiltä voit ostaa tai hankkia KiltaDiilillä sähkö- tai hybridiauton. Tule jättämään yhteystietosi, jos olet kiinnostunut sähköauton hankinnasta!

 

Auto-Kilta toimii seuraavien sähköautojen jälleenmyyjänä:

Renault ZoeZoe

Kiitos uuden Renault Zoen, sen oikeasti pitkän ja käytännön elämässä riittävän toimintamatkan sähköauto on entistä useamman saavutettavissa. Uuden Renault Zoen NEDC-syklin toimintamatka on jopa 400 km ja oikeassa vaihtelevassa ajossa on n. 300 km! Zoe on vaihteistoton auto, joten kiihdytys on tasaista. 41 kilowattitunnin akku latautuu 3,5 tunnissa. Lataava moottorijarrutus varmistaa sen, ettei jarrupolkimelle ole yhtä usein asiaa, kuin muissa autoissa. Mene minne vain haluat, milloin haluat, ja nauti tasaisesta, uskomattoman hiljaisesta ajokokemuksesta!

Renault Twizytwizy

Renault tuo markkinoille aivan uudenlaisen, näppärän kaksipaikkaisen sähköauto Twizyn. Se yhdistää kaksi-, kolme- ja nelipyöräisten parhaat puolet ja etenee aina paikallisesti päästöttömästi sähkön voimalla. Twizy on ainoastaan 2,34 metriä pitkä ja 1,24 metriä leveä, joten sille on helppo löytää pysäköintipaikka ja pujotella kaupungissa ahtaissakin paikoissa. Kääntöympyrä on vain 3,4 metriä, mikä osaltaan helpottaa liikkumista.

Valittavana on kaksi tehovaihtoehtoa, joista Twizy 45:n moottorin teho on neljä kilowattia ja kevyen ajoneuvon voi rekisteröidä mopoautoksi, jolloin sen ohjaimiin voi tarttua jo 15-vuotiaana. Tehokkaammassa Twizy 80:ssä on 13 kW:n (17 hv) tehoinen sähkömoottori ja ajoneuvo saavuttaa mallimerkinnän mukaisesti 80 km/h huippunopeuden. Twizy 80 on ajoneuvoluokaltaan nelipyörä (L7e) ja se vaatii B-ajokortin.

Renault KangooKangoo

Uusi Kangoo täyttää tavara-autojen korkeimmatkin laatuvaatimukset. Pienemmän keskiluokan farmariksi pienehkö ulkoa, mutta sisältä 660 litran tavaratila on valtava. Tarjolla on kaksi korimallia (3 ja 4 m³) ja uusi ENERGY dCi 90 Start&Stop -moottori. Kangoo Express on yhtä mukava ajaa ja matkustaa kuin henkilöauto ja sen ergonomisuus ja helppokäyttöisyys takaavat päivittäisen sujuvuuden.

 

Auto-Kilta toimii seuraavien hybridiautojen jälleenmyyjänä:

Autoihin on mahdollista saada Hybrid-avustin sähköisenä vaihtoehtona dieselmoottoriin. Järjestelmä lupaa yhdistää matalan polttoaineen kulutuksen ja korkeatasoisen ajamisen mukavuuden tarjoamalla sähkömoottorin tuoman lisäedun erityisesti matalilla kierrosnopeuksilla.

Volvo XC60 xc60

Uusi Volvo XC60 on saatavilla nykyaikaisilla ja taloudellisilla, hybridi, bensiini ja dieselmoottoreilla. Yhdessä 8-portaisen automaattivaihteiston ja AWD nelivedon kanssa nautit ajamisesta joka päivä. Volvon näkemykseen ajomukavuudesta kuuluu vartaloa täydellisesti tukevat istuimet, hiljainen voimansiirto ja ensiluokkainen audiojärjestelmä.

Volvo XC90xc90

Volvo XC90 on seitsenpaikkainen skandinaavisen elegantti citymaasturi, jonka uusinta tekniikkaa edustavat turvallisuusvarusteet, loppuun hiotut yksityiskohdat ja eri elementtien kesken vallitseva tasapaino luovat mukavuutta kaikille seitsemälle matkustajalle. Enää ei tarvitse tinkiä citymaasturin tehostakaan saavuttaakseen taloudellisuuden ja vähäiset C02-päästölukemat. Uudessa Volvo XC90 mallissa on parannettu citymaasturin tehoa ja pienennetty auton ympäristövaikutuksia. XC90 tarjoaa eri ajotilat kaikkia ajo-olosuhteita varten. Sen jokainen yksityiskohta on suunniteltu tekemään ajamisesta helpompaa ja nautittavampaa. XC90 on saatavilla myös T8 Twin Engine -hybridimoottorilla.

Kiltadiili.di Volvo XC90

Volvo S90s90

Uusi Volvo S90 havaitsee jalankulkijat, pyöräilijät, hitaammin liikkuvat tai pysähtyneet ajoneuvot sekä ensimmäisenä maailmassa myös suuremmat tielle eksyneet eläimet. Auto varoittaa sinua ja jarruttaa tarvittaessa automaattisesti, myös pimeässä. 

Pilot Assist -ajoavustin säilyttää automaattisesti asetetun ajonopeuden, etäisyyden edessä ajavaan ajoneuvoon sekä ajolinjan turvallisesti kaistojen välissä. Volvon kehittämä kaistallapitoavustin pitää auton ajoradan oikeassa kohdassa. Se auttaa kuljettajaa pysymään kaistamerkintöjen välissä ohjaten auton hienovaraisesti tien turvallisimpaan kohtaan. Turvallisuuden, laadun ja muotoilun lisäksi myös Volvo S90:n moottori ja voimalinja on ainutlaatuinen. Jo lanseerausvaiheessa autoon on saatavilla viisi eri moottoriavaihtoehtoa sekä neliveto. Kaikki nämä edustavat Volvon uutta nykyaikasta, maailmanlaajuisesti palkittua moottoriteknologiaa.

Kiltadiili.fi Volvo S90

Volvo V90v90

Ylellisesti tilava Volvo V90 tarjoaa avarat ja monipuoliset sisätilat. Panoraamakatto sekä vapaasti kustomoitava nelialueilmastointi tekevät jokaisesta ajomatkasta nautinnollisen kaikille matkustajille. Tavaratilasta löytyy puolestaan runsaasti kuljetuskapasiteettia tilanteeseen kuin tilanteeseen. V90 havaitsee muut tienkulkijat tai pysähtyneet ajoneuvot sekä ensimmäisenä maailmassa myös suuremmat tielle eksyneet eläimet. Auto varoittaa sinua ja jarruttaa tarvittaessa automaattisesti, myös pimeässä. V90 on saatavilla myös T80 Twin Engine -hybridimoottorilla.

Kiltadiili.fi Volvo V90

 

Pyydä tarjous autostasi

Täytä nykyisen autosi tiedot niin kerromme kuinka paljon saisit käteistä käyttörahaa tilillesi.

Lisätiedot

Täytä vielä omat yhteystietosi