Renault TWIZY

Täysin päästötön ja hauska ajettava

Euroopan johtava sähköautonvalmistaja Renault toi markkinoille täysin uudenlaisen ajoneuvon. Kaksipaikkainen Twizy kulkee täysin päästöttömästi sähkön voimalla ja sen innovatiivinen muotoilu herättää positiivista huomiota missä ikinä ajatkin. Hiljaisen sähkömoottorin ja portaattoman automaattivaihteiston ansiosta Twizy liikkuu kuin itsestään. 

Ajoakun kapasiteetti on vain 6,1 kW, joka riittää silti yhdellä latauksella jopa 80 kilometrin matkaan. Renault Twizyn latausjohto on integroitu autoon ja löytyy edestä luukun takaa. Tavallisen kotipistorasian 220 voltin virralla akun saa ladattua täyteen 3,5 tunnissa. 

Neljä pyörää alle kiinteällä kuukausimaksulla esim. 199€/kk!

KiltaDiilillä saat uuden ajoneuvon kiinteällä kuukausimaksulla ilman yllättäviä menoeriä! KiltaDiili sisältää ajoneuvon lisäksi kaikki autoiluun liittyvät palvelut: talvi- ja kesärengassarjat vanteineen, renkaiden vaihdot ja säilytykset sekä määräaikaishuollot ja muuta mahdolliset korjaukset. Palveleva KiltaDiili on älykäs tapa autoilla ilman isoa alkuinvestointia tai huolta auton arvon laskusta.

Innovatiivinen ja ketterä

Twizy on ainoastaan 2,34 metriä pitkä ja 1,24 metriä leveä, joten sille on helppo löytää pysäköintipaikka ja pujotella kaupungissa ahtaissakin paikoissa. Kääntösäde on vain 3,4 metriä, mikä osaltaan helpottaa liikkumista. Kaikkien Renaultien tapaan myös Twizyssä on keskitytty ennen kaikkea turvallisuuteen. Neljä pyörää ja alhainen painopiste varmistavat vakaan kulun. Kuljettajan turvana ovat lisäksi turvatyyny ja nelipistevyö, minkä lisäksi matkustajalla on kolmepisteturvavyö.

Valittavana on kaksi tehovaihtoehtoa, joista Twizy 45:n moottorin teho on neljä kilowattia ja sen voi rekisteröidä mopoautoksi, jolloin sen ohjaimiin voi tarttua jo 15-vuotiaana. Tehokkaammassa Twizy 80:ssä on 13 kW:n (17 hv) tehoinen sähkömoottori ja ajoneuvo saavuttaa mallimerkinnän mukaisesti 80 km/h huippunopeuden. Twizy 80 on ajoneuvoluokaltaan nelipyörä (L7e) ja se vaatii B-ajokortin.

Pyydä tarjous autostasi

Täytä nykyisen autosi tiedot niin kerromme kuinka paljon saisit käteistä käyttörahaa tilillesi.

Lisätiedot

Täytä vielä omat yhteystietosi