Volvo S90 ja V90 -mallit KiltaDiilillä

 

Volvon täysin uudet S90 ja V90 -mallit täydentävät ylellisen tyylikkään, tilavan ja urheilullisen ajettavuuden omaavan 90-sarjan, joka on nyt saatavilla kokonaisuudessaan KiltaDiilillä. Säästä ja maksa vain auton käytöstä – KiltaDiilillä voit keskittyä vaivattomaan autoiluun.

Uuden Volvo 90-sarjan muotokieli kertoo ruotsalaisesta ylellisyydestä. Tässä elegantissa ja modernissa uudessa mallistossa skandinavisuuden inspiroimat ja puhtaan luonnolliset yksityiskohdat nivoutuvat saumattomasti toisiinsa. Uuden Volvo 90-sarjan ulkomuodosta ja sisätiloista huokuu tarkasti harkittu keskittyminen yksityiskohtiin. 90-sarjan mallit ovat saatavilla myös R-Design tai Inscription varustelulla. 

Vaihda huolettomaan KiltaDiiliin ja myy samalla nykyinen autosi meille. Nauti autoilusta kiinteällä kuukausimaksulla – me hoidamme renkaiden vaihdot ja säilytyksen, määräaikaishuollot ja niiden yhteydessä auton sisä- ja ulkopesun sekä muut mahdolliset huollot ja korjaukset.

Täyttämällä kysy lisää -lomakkeeseen yhteystietosi, olemme sinuun yhteydessä ja kerromme lisää. Pyydä tarjous nykyisestä autostasi ilmoittamalla rekisterinumero ja mittarilukema, niin laskemme sinulle tarjouksen autosi ostamisesta samassa yhteydessä. Näin saat käyttöösi uuden, huolettoman KiltaDiili-auton sekä tilillesi nykyisen autosi pääoman. Tutustu KiltaDiiliin tarkemmin.

Kysy lisää Pyydä tarjous nykyisestä autostasi

Pyydä tarjous autostasi

Täytä nykyisen autosi tiedot niin kerromme kuinka paljon saisit käteistä käyttörahaa tilillesi.

Lisätiedot

Täytä vielä omat yhteystietosi

Kuvien autot ovat esimerkkejä ja ne voivat poiketa esimerkkihinnoitelluista autoista. Voit varustella autot juuri omiin tarpeisiin sopivaksi. Saat KiltaDiilin mihin tahansa uuteen autoon ja malliin, millä tahansa kilometrimäärällä ja myös 24 kk sopimuksella. Kysy rohkeasti lisää KiltaDiili-asiantuntijoiltamme.