Vuoden auto – Volvo S90/V90

Täysin uudet ja huiman suosion saavuttaneet Volvo S90/V90 -mallit valittiin vuoden autoksi Suomessa 2017. Tule Auto-Kiltaan koeajamaan tuomariston ylistämät mallit, jotka saat tietysti myös KiltaDiilillä! 

”Volvon uusi 90-sarja jatkaa vahvasti merkin vakiintuneita, hienoja perinteitä. Se on tyylikäs, moderni auto, jossa ajettavuus, matkustusmukavuus ja turvavarusteet ovat huippuluokkaa”, arvioi tuomaristo voittajaa. Tuomaristo koostui Auto- ja liikennetoimittajat ry:n yli 120 jäsenestä. 

Huolettomalla KiltaDiilillä nautit autoilusta kiinteällä kuukausimaksulla – me hoidamme renkaiden vaihdot ja säilytyksen, määräaikaishuollot ja niiden yhteydessä auton sisä- ja ulkopesun sekä muut mahdolliset huollot ja korjaukset.

Täytä yhteystietosi kysy lisää -lomakkeeseen, niin olemme sinuun yhteydessä ja kerromme lisää. Pyydä tarjous nykyisestä autostasi ilmoittamalla rekisterinumero ja mittarilukema, niin laskemme sinulle tarjouksen autosi ostamisesta samassa yhteydessä. Näin saat käyttöösi uuden, huolettoman KiltaDiili-auton ja voit keskittyä vaivattomaan autoiluun. KiltaDiilillä säästät ja maksa vain auton käytöstä. Tutustu KiltaDiiliin tarkemmin.

Kysy lisää Kysy online Pyydä tarjous nykyisestä autostasi

Pyydä tarjous autostasi

Täytä nykyisen autosi tiedot niin kerromme kuinka paljon saisit käteistä käyttörahaa tilillesi.

Lisätiedot

Täytä vielä omat yhteystietosi

Kuvien autot ovat esimerkkejä ja ne voivat poiketa esimerkkihinnoitelluista autoista. Voit varustella autot juuri omiin tarpeisiin sopivaksi. Saat KiltaDiilin mihin tahansa uuteen autoon ja malliin, millä tahansa kilometrimäärällä ja myös 24 kk sopimuksella. Kysy rohkeasti lisää KiltaDiili-asiantuntijoiltamme.