Täysin uusi Volvo XC40

Tämä on täysin uusi XC40, Volvon uusi kompakti katumaasturi suurilla innovaatioilla.

Vuoden Auto Euroopassa 2018!

XC40 mallin myynti on ylittänyt kaikki ennakko-odotukset. XC40-mallista on saatavana nelisylinteriset D3/D4-dieselmoottorit ja T3/T4/T5-bensiinimoottorit. Tämän upean citymaasturin saat myös KiltaDiilillä. KiltaDiilin kiinteään kuukausimaksuun sisältyy uuden auton lisäksi kaikki tarvitsemasi huolto- ja korjauspalvelut, renkaiden vaihdot ja säilytys sekä sijaisauto huoltojen ajaksi.

Ainutlaatuista muotoilua

Uusi Volvo XC40 on uudenlainen Volvo. Silti se on uskollinen tavalle, jolla Volvo on aina luonut autoja. Se tarjoaa skandinaavista designia ja moderneja innovaatioita helpottamaan elämääsi. Tekniikan osalta XC40 tarjoaa huippusuosituista 90- sarjasta ja XC60-mallista tutut turvallisuus-, yhteys-, tieto- ja viihdetoiminnot täysin uudessa, kompaktissa paketissa.

Täydellinen citymaasturi

Kehittyneet tekniikat tekevät XC40:stä yhden markkinoiden parhaiten varustelluista kompakteista premium-katumaastureista. XC40:n turvallisuus- ja tukiominaisuuksiin kuuluvat mm. Volvon Pilot Assist -ohjausjärjestelmä, City Safety, tieltä suistumisen esto ja suoja, risteävän liikenteen varoitin jarrutustuella sekä 360° kamera, joka auttaa kuljettajia käsittelemään autoa ahtaissa pysäköintitiloissa.

XC40 tarjoaa myös uuden lähestymistavan säilytystiloihin auton sisällä. Nerokas sisämuotoilu antaa XC40:n käyttäjille enemmän käytännöllistä säilytystilaa ovissa ja istuinten alla. Lisäksi puhelimille on oma latauspaikka, pieniä kasseja varten on esiin taitettava koukku ja keskikonsolissa on irrotettava roska-astia.

 

Pyydä tarjous autostasi

Täytä nykyisen autosi tiedot niin kerromme kuinka paljon saisit käteistä käyttörahaa tilillesi.

Lisätiedot

Täytä vielä omat yhteystietosi