Ennakkomyynnissä upea, odotettu Volvo XC40

Tämä on uusi XC40, Volvon uusi kompakti katumaasturi suurilla innovaatioilla.

Ole ensimmäisten joukossa ja ennakkovaraa täysin uusi Volvo XC40 nyt! Odotettu XC40-malli on herättänyt suurta kysyntää, joten nyt kannattaa olla nopea. XC40-mallista on saatavana nelisylinteriset D4-dieselmoottori ja T5-bensiinimoottori. Uutuusmalli on tulossa lähiaikoina myös KiltaDiiliin, joten voit varata Volvo XC40:n ennakkoon myös KiltaDiilillä. KiltaDiilin kiinteään kuukausimaksuun sisältyy uuden auton lisäksi kaikki tarvitsemasi huolto- ja korjauspalvelut, renkaiden vaihdot ja säilytys sekä sijaisauto huoltojen ajaksi. 

Ennakkovaraa oma Volvo XC40 nyt ja päätä myöhemmin haluamasi maksutapa: suorakauppa, edullinen rahoitus tai kattava KiltaDiili. Toimitukset alkavat helmikuussa 2018. 

Ennakkovaraa nyt

Ainutlaatuista muotoilua

Uusi Volvo XC40 on uudenlainen Volvo. Silti se on uskollinen tavalle, jolla Volvo on aina luonut autoja. Se tarjoaa skandinaavista designia ja moderneja innovaatioita helpottamaan elämääsi. Tekniikan osalta XC40 tarjoaa huippusuosituista 90- ja 60-sarjan autoista tutut palkitut turvallisuus-, yhteys-, tieto- ja viihdetoiminnot täysin uudessa, kompaktissa paketissa.

Täydellinen citymaasturi

Kehittyneet tekniikat tekevät XC40:stä yhden markkinoiden parhaiten varustelluista kompakteista premium-katumaastureista. XC40:n turvallisuus- ja tukiominaisuuksiin kuuluvat mm. Volvon Pilot Assist -ohjausjärjestelmä, City Safety, tieltä suistumisen esto ja suoja, risteävän liikenteen varoitin jarrutustuella sekä 360° kamera, joka auttaa kuljettajia käsittelemään autoa ahtaissa pysäköintitiloissa.

XC40 tarjoaa myös uuden lähestymistavan säilytystiloihin auton sisällä. Nerokas sisämuotoilu antaa XC40:n käyttäjille enemmän käytännöllistä säilytystilaa ovissa ja istuinten alla. Lisäksi puhelimille on oma latauspaikka, pieniä kasseja varten on esiin taitettava koukku ja keskikonsolissa on irrotettava roska-astia.

Ennakkovaraa nyt

Pyydä tarjous autostasi

Täytä nykyisen autosi tiedot niin kerromme kuinka paljon saisit käteistä käyttörahaa tilillesi.

Lisätiedot

Täytä vielä omat yhteystietosi