Maksa vain auton käytöstä

KiltaDiilissä et maksa vain uudesta autosta. Kiinteään kuukausimaksuun sisältyy auton lisäksi kaikki tarvitsemasi huolto- ja korjauspalvelut, renkaiden vaihdot ja säilytys sekä sijaisauto huoltojen ajaksi. 

Ota yhteyttä

ÄLYKKÄÄMPI TAPA AUTOILLA

Haluatko ajaa uudella, turvallisella ja luotettavalla autolla pelkällä kiinteällä kuukausimaksulla ilman yllättäviä menoeriä? Haluaisitko sijoittaa nykyiseen autoosi sitomasi pääoman sinulle tärkeämpiin kohteisiin? Valitse riskitön KiltaDiili ja keskity huoletta vain ajamisen nautintoon.

KiltaDiilissä sinä voit vain voittaa – me otamme riskit puolestasi. KiltaDiilissä et maksa vain uudesta autosta. Kiinteään kuukausimaksuun sisältyy uuden auton lisäksi kaikki tarvitsemasi huolto- ja korjauspalvelut, kesä- ja talvirengassarjat, renkaiden kuntotarkistukset, vaihdot ja säilytys sekä laadukas sijaisauto huoltojen ajaksi. Sopimuksen päätyttyä palautat vain auton meille.

KiltaDiilissä tiedät tarkalleen autoilun kustannukset, etkä joudu huolehtimaan arvonalenemasta tai jäännösarvosta. Joustavan KiltaDiilin avulla ajat aina turvallisesti sekä ekologisesti ja vapautat samalla nykyisen autosi pääoman muihin sinulle tarpeellisiin kohteisiin. Voit siis ajaa aina uudella autolla ja sijoittaa nykyisen autosi arvosta rahaa esimerkiksi asuntoon, keittiöremonttiin tai ulkomaanmatkaan.

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, kerromme mielellämme lisää.

Usein kysytyt kysymykset

Turvallinen, huoleton ja joustava

1

Valitse, varustele ja vaurastu 

Valitse valikoimastamme mieleisesi uusi auto ja haluamasi varustelutaso. Laskemme autolle kiinteän kuukausihinnan sopimuskauden pituuden sekä arvioidun kilometrimäärän mukaisesti. Mikäli luovut samalla nykyisestä autostasi, tarkistamme autosi arvon ja maksamme rahat suoraan tilillesi. 

2

Nauti ajamisesta

Kaikki sopimusajan huoltotoimenpiteet, kesä- ja talvirenkaat vanteineen, renkaiden kuntotarkastukset, vaihdot ja säilytykset sekä määräaikaishuollot hoituvat turvallisesti ilman lisäkustannuksia. Et joudu sitomaan autoon lainkaan pääomaa ja voit huoletta keskittyä ajamisesta nauttimiseen.

3

Palauta, vaihda tai lunasta

Sopimuskauden päättyessä palautat vain auton meille. Auton arvon ollessa taattua hyvityshintaa suurempi, voit sijoittaa hyvityksen uuteen KiltaDiili autoon tai ostaa auton omaksesi. Arvon ollessa alempi, vastuu on kokonaan meidän – me takaamme auton jäännösarvon, joten sinä et kanna KiltaDiilissä mitään riskiä.

KiltaDiiliin sisältyy

  • Luotettava ja turvallinen uusi auto haluamallasi varustelulla
  • Talvi- ja kesärengassarjat vanteineen
  • Renkaiden kuntotarkastukset, vaihdot ja säilytykset
  • Määräaikaishuollot ja niiden yhteydessä auton sisä- ja ulkopesut
  • Kaikki muut mahdolliset huollot ja korjaukset
  • Laadukas sijaisauto veloituksetta huoltojen ajaksi