Onnittelut älykkäästä valinnasta

Ajat nyt uudella, turvallisella ja luotettavalla autolla pelkän kiinteän kuukausimaksun hinnalla ilman yllättäviä menoeriä – huoletonta ja kätevää.

TERVETULOA KILTADIILI ASIAKASSIVULLE

Arvoisa KiltaDiili asiakkaamme, tällä sivulla voit varata autoiluun liittyvät palvelut nopeasti ja sinulle sopivimmalla tavalla. 

Huolettomassa ja riskittömässä KiltaDiilissä palvelu ei lakkaa kun takavalot poistuvat näkyvistä – voit ottaa yhteyttä asiantuntijoihimme aina kun tarvitset apua KiltaDiili-autosi huoltoon tai varusteluun liittyvissä asioissa. Turvaamme sopimuksen joustavuuden, joten voit muokata KiltaDiili-sopimustasi mikäli esimerkiksi elämäntilanteessasi tapahtuu muutoksia. 

Varaa haluamasi huolto tai palvelu kätevästi alta tai ota suoraan yhteyttä KiltaDiili-asiantuntijoihimme.

 

Kesä- ja talvirenkaiden vaihdot

KiltaDiili-sopimuksen mukaisesti vaihdamme, pesemme, säilytämme ja vakuutamme renkaat puolestasi, jonka lisäksi asiantuntijamme kuntotarkastavat renkaat aina renkaiden vaihdon yhteydessä. Renkaiden vaihto ei ole koskaan ollut näin helppoa – voit varata ajan renkaiden vaihdolle kätevästi oheisella lomakkeella online palvelussamme tai soittamalla KiltaDiili-asiantuntijallemme numeroon 0300 870 546

Varaa renkaiden vaihto

 

Määräaikaishuollot

Määräaikaishuollot sisältyvät KiltaDiili-sopimukseen. KiltaDiili-sopimuspaketistasi riippuen pesemme määräaikaishuollon yhteydessä autosi sisältä ja ulkoa. Saat lisäksi sijaisauton veloituksetta käyttöösi huollon ajaksi. Voit varata määräaikaishuollon kätevästi oheisella lomakkeella, online palvelussamme tai soittamalla KiltaDiili-asiantuntijallemme numeroon 0300 870 546.

Varaa määräaikaishuolto

 

Lisävarusteet

Elämäntilanteet voivat vaihtua usein yllättäen. Mikäli kaipaat KiltaDiili-autoosi sopimuskauden aikana uusia lisävarusteita kuten suksiboxia, taakkatelinettä tai vetokoukkua, ota yhteyttä KiltaDiili-asiantuntijoihimme oheisella lomakkeella, soittamalla numeroon 0300 870 546 tai tulemalla käymään. 

Kysy lisävarusteista

 

Auton vaihto tai palautus

Kahden tai kolmen vuoden aikana autoilun tarpeet voivat muuttua merkittävästi. Mikäli tarvitset pienemmän auton, enemmän tilaa tai muita ominaisuuksia KiltaDiili-autoltasi, sinun ei tarvitse odottaa sopimuskauden loppuun. Voit vaihtaa tai palauttaa KiltaDiili-autosi ottamalla yhteyttä oheisella lomakkeella, soittamalla numeroon 0300 870 546 tai tulemalla käymään.

Ota yhteyttä

 

Muut mahdolliset huollot ja korjaukset

Mikäli sinulla on kysyttävää KiltaDiili-autostasi, sopimuksestasi tai autossasi ilmenee sopimuskauden puitteissa muita huoltotarpeita, voit ottaa yhteyttä KiltaDiili-asiantuntijoihimme oheisella lomakkeella, soittamalla numeroon 0300 870 546 tai tulemalla käymään. Muistithan katsoa löytyykö kysymykseesi vastaus Usein kysytyistä kysymyksistä?

Ota yhteyttä

 

Palveleva KiltaDiili

Uusi, turvallinen ja luotettava auto kiinteällä kuukausimaksulla ilman yllättäviä menoeriä? KiltaDiili ei ole pelkkä uusi auto, vaan se sisältää kaikki autoiluun liittyvät palvelut. Palveleva KiltaDiili on älykäs tapa autoilla ilman isoa alkuinvestointia tai huolta auton arvon laskusta. Monille parasta palvelua on se, että asiakas voittaa aina. Ota yhteyttä KiltaDiili-asiantuntijoihimme – kerromme mielellämme lisää. 

Ota yhteyttä Usein kysytyt kysymykset

KiltaDiili palvelee

KiltaDiiliin sisältyy

  • Luotettava ja turvallinen uusi auto haluamallasi varustelulla
  • Talvi- ja kesärengassarjat vanteineen
  • Renkaiden kuntotarkastukset, vaihdot ja säilytykset
  • Määräaikaishuollot ja niiden yhteydessä auton sisä- ja ulkopesut
  • Kaikki muut mahdolliset huollot ja korjaukset
  • Laadukas sijaisauto veloituksetta huoltojen ajaksi