Rekisteriseloste

Rekisteripitäjän nimi: Auto-Kilta Oy 

Osoite: Tullitie 3 53100 Lappeenranta 

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa: Janne Hulkkonen

Sähköposti: etunimi.sukunimi@auto-kilta.fi

Rekisterin nimi: Auto-Kilta Oy:n henkilökontaktirekisteri 

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus: Rekisterissä olevia henkilön kontaktitietoja käytetään Auto-Kilta Oy:n asiakasyhteydenpitoon, eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille. 

Rekisterin tietosisältö: Henkilökontaktin yhteystiedot, kuten käyttäjä nimi ja käyttäjän sähköpostiosoite.
Säännönmukaiset tietolähteet: Uutiskirjetilaukset ja lomakelähetykset Auto-Killan verkkopalvelussa sekä Auto-Killan sosiaalisen median kanavissa. 

Tietojen säännönmukaiset luovutukset tai siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle: Tietoja ei luovuteta muiden kuin Auto-Kilta Oy:n käyttöön. 
Rekisterin suojauksen periaatteet: Rekisterin tiedot sijaitsevat sähköisen viestinnän tietosuojalain mukaisella suojatulla palvelimella pääkäyttäjän myöntämien käyttäjätunnusten takana. 

Tarkastusoikeus: Jokaisella rekisteriin tietonsa jättäneellä henkilöllä on oikeus tarkastaa omat rekisteriin tallennetut tietonsa. Pyyntö tehdään sähköpostitse yhteyshenkilön sähköpostiosoitteeseen. 

Oikeus vaatia tiedon korjaamista: Jokaisella rekisteriin tietonsa jättäneellä henkilöllä on oikeus tarkastaa omat rekisteriin tallennetut tietonsa sekä vaatia niiden korjaamista. Korjauspyyntö tehdään sähköpostitse yhteyshenkilön sähköpostiosoitteeseen. 

Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet: Henkilöllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä tai muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta varten. Mikäli henkilö haluaa kieltää tällaisen toiminnan, hän voi tehdä sen ottamalla rekisterinpitäjään yhteyttä sähköpostitse.

Palveleva KiltaDiili

Uusi, turvallinen ja luotettava auto kiinteällä kuukausimaksulla ilman yllättäviä menoeriä? KiltaDiili ei ole pelkkä uusi auto, vaan se sisältää kaikki autoiluun liittyvät palvelut. Palveleva KiltaDiili on älykäs tapa autoilla ilman isoa alkuinvestointia tai huolta auton arvon laskusta. Monille parasta palvelua on se, että asiakas voittaa aina. Ota yhteyttä KiltaDiili-asiantuntijoihimme – kerromme mielellämme lisää. 

Ota yhteyttä Usein kysytyt kysymykset

KiltaDiili palvelee

KiltaDiiliin sisältyy

  • Luotettava ja turvallinen uusi auto haluamallasi varustelulla
  • Talvi- ja kesärengassarjat vanteineen
  • Renkaiden kuntotarkastukset, vaihdot ja säilytykset
  • Määräaikaishuollot ja niiden yhteydessä auton sisä- ja ulkopesut
  • Kaikki muut mahdolliset huollot ja korjaukset
  • Laadukas sijaisauto veloituksetta huoltojen ajaksi