Usein kysytyt kysymykset

Olemme koonneet alle asiakkaidemme useimmin kysyttyjä kysymyksiä. Parhaiten saat lisätietoa ottamalla yhteyttä KiltaDiilin asiantuntijoihimme – vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi. 

En tiedä kuinka paljon tulen ajamaan kahden vuoden aikana? 

Ei hätää. Vuosittainen kilometrimäärä kartoitetaan yhteistyössä palvelevien asiantuntijoidemme kanssa keskustelemalla. Ajokilometrejä voidaan myös tarkastaa kesken sopimuskauden, jos esimerkiksi elämäntilanteessasi tapahtuu niihin vaikuttavia muutoksia. Suomalaisten autoilijoiden ajokilometrien keskiarvo vuodessa on noin 17 000 km.

En löydä esimerkeistä itseäni kiinnostavaa autoa. 

Saat KiltaDiilin mihin tahansa edustamaamme uuteen autoon ja malliin, valitsemallasi kilometrimäärällä vuodessa (10 000 - 30 000 km). Kysy rohkeasti lisää myyjiltämme

Missä kaupungeissa KiltaDiili toimii?

KiltaDiili autoilu ei ole sidottu mihinkään kaupunkiin. Toimimme valtakunnallisesti. Voit siis hankkia auton KiltaDiilillä missä tahansa asutkin. Toimitamme tarvittaessa auton kotiisi tai työpaikallesi. Käytön aikaiset palvelut saatte teitä lähimpänä olevasta merkkiliikkeestänne. KiltaDiili on Auto-Kilta Oy:n omistama ja rekisteröimä tuotemerkki. Auto-Kilta Oy:llä on kivijalkamyymälät Lappeenrannassa, Mikkelissä, Savonlinnassa ja Imatralla. 

Mitä lisäkuluja minulle tulee KiltaDiilissä?

Sopimushinnan lisäksi maksettavaksi tulee luonnollisesti polttoainekustannukset ja viranomaismaksut. Mikäli ajat paljon, niin renkaiden uusimisen kustannus jää myös sinulle. Renkaiden hinnat selviää helposti täältä   

Voinko siirtää oman vakuutukseni ja kertyneet bonukset KiltaDiili autooni? 

KiltaDiili autossa tulee olla vakuutus, mutta et ole sidottu ottamaan vakuutusta mistään tietystä vakuutusyhtiöstä. Voit hyvin siirtää oman vakuutuksen myös KiltaDiili autoon, jolloin myös bonukset siirtyvät käytössäsi olevaan KiltaDiili autoon. Halutessasi voimme sisällyttää vakuutuksen KiltaDiili autosi kuukausimaksuun.

Mihin KiltaDiilin kuukausimaksu perustuu? 

KiltaDiilin kuukausimaksu määräytyy sopimuksen keston, arvioidun kilometrimäärän ja auton arvonaleneman mukaan. Auto-Killan asiantuntijat arvioivat mikä auton arvo tulee olemaan sopimuskauden lopussa ja sitoudumme ostamaan auton sillä hinnalla sopimuksen päätyttyä. Tiedät tarkalleen sopimuksen tekohetkellä autoilun kustannukset sopimuskauden ajalta. Nautit autoilusta huolettomasti ja riskittömästi. 

Entä jos KiltaDiili auton arvo poikkeaa sovitusta sopimuskauden päättyessä?

Sopimuskauden päätyttyä tarkastamme auton kunnon, ajetut kilometrit ja arvioimme auton jälleenmyyntiarvon. Voit tässä vaiheessa halutessasi lunastaa auton itsellesi tai voit myös myydä auton itse. Vaihtaessasi uuteen KiltaDiili autoon, mahdollinen ylimääräinen hyvitys voidaan sisällyttää uuden auton kuukausimaksuihin. Mikäli arvo on alhaisempi kuin arvioimme, vastuu on kokonaan meidän etkä joudu maksamaan yhtään ylimääräistä.

Mitä jos en ajakaan arvioitua kilometrimäärää sopimuskauden kuluessa? 

KiltaDiilissä asiakas voittaa aina. Ajokilometrejä voidaan arvioida uudelleen jo kesken sopimuskauden, jos esimerkiksi elämäntilanteessasi tapahtuu siihen vaikuttavia muutoksia. Auton arvo tarkastetaan aina sopimuskauden päättyessä, jolloin menetellään kuten edellisessä kohdassa.

Mitä jos ajokilometrit kasvavat ennakkoon arvioidusta kilometrimäärästä? 

Olet tehnyt sopimuksen auton käytöstä tietyillä ajokilometreillä ja kuukausihinta on laskettu sen mukaan. Mikäli huomaat että ylität sopimuksessa mainitut ajokilometrit, niin ota yhteyttä meihin. Sopimukseen tehdään muutos ja jäljellä olevat kuukausierät laskutetaan siten että niissä on otettu huomioon suurempi ajosuorite. KiltaDiilissä maksat kuukausierää auton käytön mukaan.  

Tarvitsenko käsirahaa tehdäkseni KiltaDiilin? 

Et tarvitse lainkaan käsirahaa. Halutessasi voit kuitenkin maksaa etumaksua pienentääksesi kuukausittaista velotusta. Voit antaa vaihdossa omistamasi auton, jolloin voit valita, käytätkö pääomaa KiltaDiilin kuukausimaksun alentamiseen, vai sijoitatko ne muuhun sinulle tärkeään kohteeseen (kuten keittiöremonttiin, ulkomaanmatkaan tai sijoitusasuntoon).

Kuinka korkojen vaihtelut vaikuttavat KiltaDiilin kuukausimaksuun? 

Kiinteä kuukausimaksu sovitaan kaupantekohetkellä, eikä se muutu sopimuskauden aikana. 

Miten KiltaDiili eroaa tavallisesta kulutusluotosta tai auton osamaksukaupasta? 

KiltaDiilissä itse auto toimii vakuutena, joten korko on selvästi tavallisia kulutusluottoja edullisempi ja näkyy sinulle siten pienempinä kuukausimaksuina. Sitoudumme kaupantekohetkellä ostamaan auton sovittuun hintaan sopimuskauden päätyttyä, joten sinun ei tarvitse huolehtia lainkaan auton jäännösarvosta kuten tavallisessa autorahoituksessa. KiltaDiiliin kuuluu uuden auton lisäksi kaikki auton ylläpitoon kuuluvat palvelut kuten mm. huollot, renkaiden allevaihdot säilytyksineen, sisä- ja ulkopesut huoltojen yhteydessä sekä veloitukseton sijaisauto huoltokäyntien ajaksi.

Palveleva KiltaDiili

Uusi, turvallinen ja luotettava auto kiinteällä kuukausimaksulla ilman yllättäviä menoeriä? KiltaDiili ei ole pelkkä uusi auto, vaan se sisältää kaikki autoiluun liittyvät palvelut. Palveleva KiltaDiili on älykäs tapa autoilla ilman isoa alkuinvestointia tai huolta auton arvon laskusta. Monille parasta palvelua on se, että asiakas voittaa aina. Ota yhteyttä KiltaDiili-asiantuntijoihimme – kerromme mielellämme lisää. 

Ota yhteyttä Usein kysytyt kysymykset

KiltaDiili palvelee

KiltaDiiliin sisältyy

  • Luotettava ja turvallinen uusi auto haluamallasi varustelulla
  • Talvi- ja kesärengassarjat vanteineen
  • Renkaiden kuntotarkastukset, vaihdot ja säilytykset
  • Määräaikaishuollot ja niiden yhteydessä auton sisä- ja ulkopesut
  • Kaikki muut mahdolliset huollot ja korjaukset
  • Laadukas sijaisauto veloituksetta huoltojen ajaksi